یکاترینا، ادبیات معاصر«۲»

این کتاب فراتر از یک زندگی نامه است و به اهتمام مترجم، دایره‌المعارفی از شخصیت‌های اثرگذار و رویدادهای مهم زندگی شوروی در حاشیه متن به خواننده ارائه می‌دهد. 
کتاب کاترینا فورتسوا تنها وزیر زن در دوره شوروی به شرح زندگی یک نخبه در طول هفتاد سال حکومت ایدئولوژیک کمونیستی ختم نمی‌شود. این کتاب داستان زنی است که از نوجوانی گام‌هایی راسخ در مسیر پیشرفت برداشته و خط مشی حزبی را اصل غیرقابل انکار در تمام ابعاد زندگی می‌پنداشت. 
فورتسوا برای رسیدن به قله‌های جاه‌طلبی  سیاسی زندگی‌های بیشماری را ویران کرد، اگرچه نقش وی در تحول فرهنگ و هنر در شوروی قابل چشم‌پوشی نیست. کاترینا در سا‌ل‌های  پایانی زندگی نسبت به تمامی باورهای حزبی خود تردید می‌کند و زمانی که مخالفانش او را به راحتی از صحنه بازی بیرون می‌رانند، چاره‌ای جز خودکشی برای او باقی نمی‌ماند. 
 
بهای کتاب: ۱,۹۰۰,۰۰۰ ریال
تعداد صفحه:۳۸۵ قیمت:۱,۹۰۰,۰۰۰ ریال چاپ:یکم، فرهنگ معاصر، ۱۴۰۱ نوع اثر:تالیف نوع جلد:گالینگور وزن:۴۲۰ گرم
رده‌ها
دیویی:‎۰۸۴۰۹۲۴/۹۴۷‏ کتاب‌خانه‌ی ملی:‎۸۵۳۷۲۳۱‏ ناشر:ادبیات معاصر
جلد:یکم شابک:‎۹۷۸۶۰۰۱۰۵۲۲۳۱‏ قطع:رقعی ابعاد:‎۲۱.۵*۱۴.۵‏سانتی‌متر
:نام
:ایمیل
:وب سایت  نظر شما

      
ناشر:فرهنگ معاصر
نویسنده:ناتالیا کارنیوا
مترجم:فرزانه شفیعی
Development by Agahsystems